OOVA
Image default
Health

ADHD Ede helpt

ADHD2GO, gevestigd in Ede, heeft mij zo ontzettend goed geholpen bij het kanaliseren van mijn emoties. Het was niet meer te doen. Vanwege mijn ADHD in Ede, waarvan ik eigenlijk pas sinds kort weet dat ik het heb, voelde ik me het ene moment echt buitengewoon fantastisch maar het andere moment zat ik weer in een enorme dip. Op mijn werk is dat natuurlijk absoluut niet en verre van handig. Ik kom geregeld in contact met klanten en bedrijven. Ik werk parttime als receptioniste.

ADHD2GO helpt je controle te houden

Dankzij ADHD2GO vind ik het helemaal niet meer moeilijk om mijn emoties die zomaar en uit het niets boven komen borrelen, in de hand te houden. Ik voelde me vóór de coaching van ADHD2GO als een speelbal van mijn eigen emoties. Ik werd geregeld en van het ene op het andere moment heen en weer geslingerd tussen al mijn verschillende emoties. Daar wilde ik dolgraag van af. Ik wilde weer controle krijgen, hebben en houden over mijn emoties. Want een nare bijkomstigheid van het niet onder controle hebben van mijn emoties vanwege de ADHD is natuurlijk ook de angst. Angst om juist overvallen te worden door emoties.

ADHD2GO gaf me grip

DoorADHD2GO heb ik veel meer grip op mijn emoties weten te krijgen. Ik merkte al na enkele coaching sessies dat ik (veel) langer dan voorheen in een positieve flow verkeerde. Dat aanhoudende positieve gevoel zorgde ook voor meer stabiliteit in mijn leven. Mijn angsten voor mijn ongecontroleerde emoties verdwenen. Waardoor ik mijn werk veel beter kon uitvoeren.

Wat ik zo fijn vind aan ADHD2GO is toch wel de klik die ik heb met mijn coach. Zonder die klik weet ik zeker, was het hele traject vast niet zo snel verlopen. Ik voelde al tijdens ons eerste gesprek de wil om mij te helpen. De tijd voor mijn eerste kennismaking met ADHD2GO was voornamelijk doorspekt met aandacht voor alle problemen. Ik heb ooit geleerd dat waar je je aandacht op richt, zal groeien. Dat betekende dus vanwege alle negatieve aandacht voor mijn ADHD, de problemen zich maar bleven opstapelen. Je richten op mogelijkheden klinkt zoveel positiever. Ik heb een op maat gemaakt programma gekregen dat bestaat uit een aantal gesprekken gecombineerd met opdrachten. Op zoek naar mijn eigen oplossing. En vooral niet het toepassen van enkele trucjes. Trucjes die over het algemeen voor de meeste personen niet werken. Omdat elke persoon immers anders is.