OOVA
Image default
Health

Allerlei soorten kartonnen dozen voor een super prijs!

Bent u op zoek naar kartonnen dozen met een specifieke maat? Dan heeft u het goede adres gevonden, want Dozenhal is uw aanbieder als het gaat om kartonnen dozen in verschillende soorten en maten! Met meer dan 2.500 formaten op voorraad hebben wij de grootste voorraad aan dozen van heel Nederland. Dus als u uw doos niet kan vinden, weten wij het ook niet meer!

Kartonnen dozen op maat gemaakt!

Weet u honderd procent zeker dat uw kartonnen doos er niet tussen zit? U hoeft helemaal niet bij een andere aanbieder te kijken. Wij kunnen dit formaat speciaal voor u laten maken voor een klein extra bedrag. Dit is meteen handig voor ons bedrijf, omdat wij dan een nieuw formaat hebben in onze voorraad. U kunt ook kiezen voor ‘groene’ kartonnen doos. Met groene doos, bedoelen we dat deze een tweede leven krijgt. Hij is al een keer gebruik, maar toch nog een goede staat om nog eens een keer te gebruiken. Hierdoor helpen we de natuur een klein beetje mee. Natuurlijk hoeft u voor deze dozen geen extra geld te betalen, maar juist minder.

Extra diensten

Wist u dat u bij Dozenhal meerdere soorten diensten kan aanvragen en kan gebruiken. Neem bijvoorbeeld onze full colour bedrukking service. Heeft u een leuk design die u op uw kartonnen dozen wilt laten drukken? Voor een kleine extra bijdrage, heeft u al uw dozen bedrukt met uw eigen design of logo! Een andere dienst waar u gebruik van kunt maken zijn massieve platen. Massieve platen zijn voor de transport van uw producten erg handig, want ze staan dan stabieler op de palets en verschuiven minder heen en weer tijdens de transport. Voor deze platen, kunt u een aparte offerte aanvragen.

Dozenhal

Bent u benieuwd naar het assortiment van Dozenhal? Het gehele assortiment vindt u terug op de website van Dozenhal. Bovendien kunt u daar kosteloos een offerte aanvragen voor alle soorten dozen waarin u geïnteresseerd bent. Hopelijk kunt u bij ons de perfecte kartonnen doos vinden en anders maken wij deze graag voor u! Wij zien u snel op Dozenhal.nl!