OOVA
Image default
Health

Artrose behandelen: wat zijn de opties

Artrose is een typische ouderdomsziekte die eigenlijk neerkomt op de slijtage van gewrichten. Het is een kwaal die het kraakbeen aantast en voor heel wat overlast en pijn zorgt. Heb je er zelf mee te maken? Dan zoek je vanzelfsprekend naar opties om de pijn te verlichten en manieren om de artrose te behandelen. Wat zijn die opties? Tijd om ze even op een rijtje te zetten.

Artrose behandelen: de goede houding en voeding

Op de juiste manier bewegen is zeer belangrijk bij artrose behandelen op een effectieve manier. Ga recht zitten met beide voeten op de grond en stap op de juiste manier op. Moet je iets optillen? Draag het object dicht tegen het lichaam en tracht het gewicht te verspreiden. Overleg eventueel met een fysiotherapeut hoe je bepaalde situaties het best aanpakt. Qua voedingspatroon tracht je best een gezond en evenwichtig patroon aan te houden. Vermijd onnodige calorieën en kies voor veel fruit en groenten. Zeker als je last hebt van artrose heeft het lichaam voedingsstoffen en vitaminen nodig. Geef die dan ook aan jouw lichaam!

De pijn behandelen

Eerst en vooral is het belangrijk om te blijven bewegen. Het bewegen verminderen zorgt voor een daling in de toevoer van noodzakelijke voedingsstoffen. Het grote probleem? Bewegen doet pijn en zo belanden patiënten vaak in een negatieve cyclus. Om deze reden is het gebruiken van PEMF Apparatuur een groot voordeel. De magneetveldtherapie behandeling versnelt uw herstel, verlicht de pijn en geeft u de mogelijkheid om weer te bewegen.

Related Posts

Cosmetische ingreep

De ontwikkeling van ons gebit

Swarovski kristal