OOVA
Image default
Health

Ayahuasca is echt een wondermiddel

Ik heb een paar weken geleden een Ayahuasca ceremonie gevolgd bij Innerlijke reis. Normaal geloof ik niet echt in spirituele spullen of ceremonies. Ik wist niks eens wat Ayahuasca betekenende tot een paar weken geleden. Maar dit keer hebben ze mij zeker overgehaald! Ze hebben mij echt geholpen om mijzelf en mijn rust terug te geven.

Wat is Ayahuasca?

Voordat ik aan Ayahuasca ben begonnen, ben ik eerst wat onderzoek gaan uitvoeren. Want wat is het nu precies? En kan het betekenen voor mij en mijn lichaam/geest. Het blijkt dus een soort drankje te zijn uit Zuid-Amerika dat je kunt vinden in de Amazone. Het drankje helpt je om dingen te ervaren met je innerlijke wijsheid en met jezelf. Het woord Ayahuasca betekent ook letterlijk: ‘Ziel van de liaan.’ Dit wordt door belangrijke stammen in Zuid-Amerika gezien als een belangrijk medicijn tegen verschillende boosdoeners. Voor iedereen is het een unieke ervaring. Want iedereen is anders en uniek op zijn eigen manier. Ayahuasca helpt jou nog hierbij om jouw unieke persoonlijkheid te leren kennen en kijken wie je werkelijk bent.

Ervaringen

‘Ik ben een gelukkige moeder van twee kinderen. De laatste tijd was ik erg druk met van alles regelen voor mijn werk en de kinderen. Hierdoor raakte ik snel vermoeid en had ik minder snel zin om iets leuks te gaan doen met mijn vriendinnen of met iemand anders. Ik wist niet meer wie ik was en had hulp nodig. Mijn vriendin raadde mij Innerlijke Reis aan om een Ayahuasca ceremonie te volgen. Mijn eerste gedacht was: ‘Dat ga ik niet doen.’ maar ik heb op de website gekeken en ik wilde het toch proberen. Ik wilde mij weer lekker in mijn vel zitten. Ik ging daarheen en werd vriendelijk begroet door de begeleiders die ons zouden begeleiden in het proces van de ceremonie. We kregen instructies en begonnen de ceremonie. Na een paar uur was het al afgelopen. Ik had het helemaal niet door dat de tijd zo snel kon gaan. Ik voelde mij meteen een stuk beter. Ik had dit veel eerder moeten doen!

 

Wilt u ook een Ayahuasca ceremonie meemaken? Kijk dan op de website van Innerlijke Reis voor meer informatie.