OOVA
Image default
Health

Begin je dag goed

Hoe je je dag begint heeft heel veel invloed op hoe de dag zal verlopen. Het is belangrijk om zo uitgerust mogelijk te zijn en je dag goed te beginnen. Wanneer je je dag goed en rustig begint kun je ook meer genieten van je dag en vervolgens ook meer uit je leven halen. Op deze manier kun je met vol overgave genieten van het leven en kun je natuurlijk ook veel meer uit je dag halen. Het heeft dus een positief effect op je welzijn, productiviteit en gezondheid.

Je dag goed beginnen begint eigenlijk al bij de avond daarvoor. Het is belangrijk om je dag zo uitgerust mogelijk te beginnen. Een goede nachtrust begint bij een goede matras. Een matras 120×200 heb je makkelijk en snel online besteld. Vaak wordt het belang van een matras onderschat. Kijk dus kritisch naar je huidige matras. Kom je altijd met rug en nekpijn uit je bed? Dan is het misschien tijd voor een echt goede matras. Hierdoor kom je beter de nacht door en kom je wellicht zonder pijn je bed uit. Het is ook heel belangrijk om afstand te doen van je telefoon wanneer je je bed in gaat. Kan jij je nog herinneren wanneer de laatste keer was dat je zonder je telefoon naast je in slaap bent gevallen? Probeer je telefoon weg te zetten wanneer je gaat slapen. Dit leidt tot een betere nachtrust.

Wanneer je wakker wordt is het belangrijk om even naar buiten te gaan. Even frisse lucht en zuurstof naar binnen. Het kan een heerlijk effect hebben op je welzijn. Even genieten van de buitenlucht. Wanneer je niet naar buiten kunt gaan zet dan even een raam lekker open. Probeer je stress in de ochtend zoveel mogelijk te minimaliseren. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt in de ochtend om je klaar te maken. Niemand houdt ervan om haastend uit de deur te gaan.

https://www.just-dream.nl/