OOVA
Image default
Health

Bodytec | Personal Training

Personal training

Personal training in 20 minuten. u hoort het goed. Met de personal training van bodytecclub heeft u binnen 20 minuten hetzelfde resultaat als een normale training van 3 uur. Naast de personal training biedt bodytecclub ook personal training voor bedrijven aan en zijn er nog veel meer voordelen.

Personal training in 20 minuten Een personal training van 20 minuten dat hetzelfde resultaat heeft als een normale training van 3 uur. Dit is mogelijk met de personal training van bodytecclub. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat, de miha-bodytec. Dit is een apparaat dat gebruik maakt van elektrische spiersimulatie. Het apparaat stuurt miljoenen elektrische impulsen naar het lichaam en zorgt hiermee dat 90% van het lichaam aanspannen. Bij normale training is dit 40-50%.

Personal training voor bedrijven Gezondere en fittere werknemers zijn erg belangrijk. Dit zorgt voor minder ziekteverzuim en zal de werkproductiviteit verhogen.  Met de personal training voor bedrijven van bodytecclub is dit mogelijk. Met groepen van maximaal 4 zal binnen 20 minuten het beste resultaat worden behaald. Zo hebben uw werknemers naast werken en sporten nog tijd voor andere activiteiten.

Voordelen van personal training een groot voordeel van de personal training van bodytec is dat u binnen 20 minuten het beste resultaat heeft. Daarnaast kunnen de personal trainers u een op maat voedingsadvies en stofwisselingprogramma geven. Hierdoor heeft u een gezonde levensstijl zal u sneller resultaat halen en  zal u zich beter in uw vel voelen.

De personal training in 20 minuten voor u of voor u bedrijf brengt u dus erg veel voordelen. u heeft met behulp van de personal training met de miha-bodytec snel het gewenste resultaat. Maak een afspraak met een personal trainer om te kijken wat het bedrijf voor u kan betekeken.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/