OOVA
Image default
Health

De allerbeste schuifpuien vindt u bij Schipper Ede!

Op zoek naar de beste schuifpuien van Nederland?! Dan is bij deze uw zoektocht beëindigd want Schipper Ede is het antwoord waar u naar zoekt! Wij zijn de experts die u zoekt op het gebied van kozijnen en schuifpuien voor elk soort type huis. Bovendien helpen wij u door het gehele proces van aankoop, productie en plaatsing van het product. Wij zorgen ervoor dat alles met zorg wordt gedaan en dat u niks zelf hoef te doen!

Schuifpuien in verschillende soorten en maten

Ons assortiment varieert van kunststof schuifpuien tot aluminium schuifpuien. Maar was best het beste in uw huis? Maar wat zijn de verschillen tussen de twee soorten? en wat zijn alle voordelen? Dat kunnen wij allemaal vertellen! Neem bijvoorbeeld de aluminium schuifpuien. omdat deze van aluminium zijn, krijgen ze een slanke uitstraling en komt er meer lichtinval in de huiskamer dan met een houten of kunststof schuifpui. Nog een groot voordeel is dat met een aluminium schuifpui u helemaal geen zorgen hoeft te maken over het schilderwerk! Vanwege het materiaal is deze schuifpui schilder vrij. Hoe ideaal is dat?! Kortom, er zijn vele redenen waarom u voor een schuifpui kunt kiezen. Maar als u het nog steeds niet zeker weet, kunt u altijd terecht bij ons op afspraak om advies te vragen! Wij staan graag klaar voor u!

Ervaring van onze klant

‘Schipper Ede heeft mij goed geholpen in het adviseren van mijn huis. Ik wist maar niet of ik wat voor type kozijnen ik wilde voor mijn appartement. Mijn vriendenkring adviseerde eigenlijk van alles en nog wat, waar ik helemaal niks mee kon. Ik had echt professioneel advies nodig en dus ging ik op afspraak bij Schipper Ede. Dit was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ze waren zo klantvriendelijk en ze hielpen echt met alles. Dankzij hun ben ik tot de juiste keuze gekomen en heb er totaal geen spijt van.

Bezoek de website!

Wilt u ook professioneel geholpen worden op het gebied van kozijnen en schuifpuien? Op de website van Schipper Ede vindt u alle contactgegevens om contact met ons op te nemen. Bovendien vindt u het gehele assortiment op de site en onze projecten die we onder andere hebben gedaan.