Erg enthousiast na de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

, , Comments Off on Erg enthousiast na de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

Na een tijdje kreeg ik te maken met lichamelijke klachten, via vrienden werd ik gewezen op oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Ik wist niet waar deze lichamelijke klachten vandaan kwamen en dat maakte mij in eerste instantie toch wel een beetje bang. Vrienden van mij hadden hier ook al een mee te maken gehad en ik besloot hen te vragen wat zij toen gedaan hadden. Een van mijn vrienden wees mij op oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Zij had hier zeer goede ervaringen mee en haar lichamelijke klachten verdwenen dan ook snel dankzij deze therapie. Vol goede hoop besloot ik contact op te nemen met Freedom in Motion. Zij bieden oefentherapie Mensendieck in Amstelveen aan en mijn vriendin heeft hier goede herinneringen aan overgehouden. Nu mijn sessies achter de rug zijn, kan ik wel vertellen dat ik ook erg enthousiast ben geworden naar aanleiding van de oefentherapie en dat oefentherapie Mensendieck bij Freedom in Motion zeker een aanrader is.

Geen verwachtingen bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

In eerste instantie vond ik het nog wel eng om naar mijn oefentherapie Mensendieck in Amstelveen te gaan. Ik wist namelijk niet goed wat ik kon verwachten en dat maakte mij behoorlijk nerveus. Om heel eerlijk te zijn had ik er ook nog nooit eerder van gehoord en dat was ook niet echt goed voor mijn zenuwen. Toen ik besloot om de eerste afspraak te maken, verdwenen al mijn zenuwen meteen. De therapeut reageerde erg open en ik had meteen het gevoel dat ik hier echt geholpen kon worden. Tijdens de kennismakingsafspraak zijn wij rustig gaan zitten om alle klachten helder te beschrijven. Zo konden wij een plan opstellen en werd mij verteld wat alle vervolgstappen zouden zijn. Ik merkte dat ik hier erg rustig van werd en dat ik dit dan ook erg fijn vond.

Ik kreeg erg veel vertrouwen

Nadat ik een aantal sessies oefentherapie Mensendieck in Amstelveen gevolgd had, was ik meteen al erg enthousiast. Ik merkte dat de oefentherapie al vrij snel aansloeg en dat gaf mij erg veel vertrouwen. Mensendieck in Amstelveen is wat mij betreft zeker een aanrader bij Freedom in Motion en ik raad anderen dit dan ook zeker aan om van hun lichamelijke klachten af te komen.