OOVA
Image default
Health

Femilift werking en resultaat bij incontinentie en menopauze

De meeste vrouwen krijgen op ten duur te maken met intieme ongemakken. Er is gelukkig veel aan te doen maar voorkomen is niet altijd mogelijk. Zo kun je ongemakken krijgen door ouder worden, menopauze, verzakkingen en door een bevalling. Als resultaat heb je dan bijvoorbeeld ongewenst urineverlies, te strakke huid, intieme droogheid en pijn bij het vrijen. Tegenwoordig is het zeker geen taboe onderwerp is en je kunt er tegenwoordig genoeg over vinden.

Oorsprong intieme klachten

Gynaecologische klachten komen veel voor. Meer dan de helft van de vrouwen ervaart op ten duur intieme klachten in haar leven. Bij de overgang bijvoorbeeld treedt er een verandering op in de slijmvliezen en het bindweefsel. Het resultaat ervan is dat alles droger aanvoelt, de huid dunner en gevoeliger is. Daarnaast verlies je ook stevigheid en elasticiteit.

 

Maar ook door bevallen of verzakkingen komen deze klachten voor. Niet in alle gevallen kun je de klachten voorkomen. De baby moet er immers uit. Een verzakking kan voorkomen worden door het doen van bekkenbodemspieroefeningen. Maar meestal begin je er pas te laat mee en is het kwaad al geschiedt.

 

Femilift als oplossing

De femilift helpt vrouwen om van deze klachten af te komen. Het is een effectieve methode die in de meeste gevallen hele goede resultaten geeft. In de meeste gevallen heb je aan 2 tot 3 behandelingen voldoende. Soms zijn er meer nodig maar vaak niet. Bij incontinentie is het belangrijk dat de behandeling daarna nog 1-2 keer per jaar herhaald wordt.

 

Femilift kosten

De kosten van de femilift zijn vrij hoog maar het is het zeker waard. De intake is altijd gratis dus bespreek daar goed wat je ervan verwacht en of dat ook waar gemaakt kan worden. De femilift kosten per behandeling zijn tussen de 500 en 745 euro. In geval van incontinentie heb je kans op een vergoeding. Dus vergeet hier zeker niet naar te informeren.