OOVA
Image default
Health

Geen acne meer dankzij een IPL behandeling

Het hebben van acne kan als cosmetisch storend worden ervaren. Vaak proberen mensen die acne hebben allerlei middeltjes en crèmes uit om van de acne af te komen. Echter werkt dit niet altijd, maar gelukkig is er wel een andere effectieve oplossing. Een IPL behandeling voor acne kan namelijk de uitkomst bieden. Benieuwd wat u hierover moet weten? In deze blog vertellen we u er alles over.

Een IPL behandeling

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acne komt voor op het gezicht, maar kan ook voorkomen op andere plekken op het lichaam zoals op de rug. Wilt u ook af van acne? En heeft u al 100 crèmes gebruikt zonder succes? Dan kan een IPL behandeling de uitkomst bieden.

Wat doet een IPL behandeling voor acne?

Met een IPL apparaat voor acne vernietigen lichtflitsen de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zichtbaar vermindert. Het bedrijf MedCos Skinsolutions heeft een apparaat ontwikkeld speciaal geschikt voor acne. U kunt u laten behandelen bij één van de MedCos partners. Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne bepaalt de behandelaar of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Ook van uw acne af?

Wilt u ook graag van acne af? En denkt u dat een IPL behandeling de uitkomst kan bieden. Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van MedCos Skinsolutions. Bekijk op de website waar een behandelaar in uw buurt ziet die een IPL behandeling voor acne kan uitvoeren en maak vandaag nog een afspraak. Heeft u nog vragen? Of heeft u advies op maat nodig? Neem dan gerust contact op met MedCos of één van de salons die de behandeling uitvoeren.