Gezond & JIJ – Een gezonde levensstijl

, , Comments Off on Gezond & JIJ – Een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl vinden voor uzelf is lastig. Dat begrijpt Maria Commijs van Gezond & Jij ook heel goed. Het is belangrijk dat u een balans vindt tussen voeding en verbranding. Maria Commijs is een gewichtsconsulente en diëtiste die u graag helpt uw streefgewicht te bereiken of uw gewicht te behouden. Ongeveer 50% van de Nederlanders ouder dan 18 jaar heeft overgewicht. 14% van de Nederlanders heeft zulk overgewicht dat het obesitas is. Veel van de mensen met overgewicht hebben al verschillende diëten geprobeerd die waarschijnlijk van het internet komen. Maria Commijs begrijpt dat ieder lichaam anders is en dat dus niet ieder dieet van het internet voor uw lichaam werkt. Maria Commijs is een gediplomeerd, gecertificeerd en trots eigenaar van Gezond & Jij te Doetinchem en helpt u graag met afslanken of streef gewicht vast houden.

Afslanken met maaltijd vervangers

Wanneer u besluit om af te vallen met maaltijd vervangers dan is het unieke Cambridge Weight Plan voor u de oplossing. Met de deskundige hulp van Maria Commijs krijgt u deskundige begeleiding. Cambridge Weight Plan is een weg naar een ander eetpatroon dat uiteindelijk leidt naar een gezonde levensstijl. Een levensstijl waarin u uw ideale gewicht weet te behouden. Het Cambridge Weight Plan werkt met een stappenplan, maatwerk dus. Het is flexibel en helpt u op een manier die het beste past bij uw leefstijl.

Afslanken zonder maaltijd vervangers

Wanneer u ondersteuning wilt bij een goed en gezond voedingspatroon bent u bij Gezond & Jij aan het juiste adres. Gezond & Jij is gediplomeerd in begeleiding bij het verantwoord beheersen van uw gewicht. In de praktijk in Doetinchem kunt u dan ook terecht voor deskundige hulp. Om terugval te voorkomen geeft Gezond & Jij ook begeleiding voor de lange termijn.

Deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding omvat:

–          advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht;

–          aanleren vaneen gezond voedingspatroon;

–          advies op het gebied van beweging;

–          mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen;

–          persoonlijk afgestemd weekmenu;

–          bewustwording en leren omgaan met lastige momenten.

 

Wanneer u interesse heeft in hulp van een deskundige kunt u vrijblijvend contact opnemen met Gezond & Jij

http://www.gezondenjij.nl/