OOVA
Image default
Health

Global Hair

 

Op de website van Global Hair vindt u alles over haartransplantaties. Als u nog voor uzelf aan het uitzoeken bent of haarimplantaties is voor u is dan kunt u zich hier goed inlezen. Er zijn verschillende soorten manieren van haar transplanteren. Zo kunt u hoofdhaar laten implanteren op kalende plekken, maar het is ook mogelijk om voor wenkbrauwtransplantatie te kiezen of voor baardhaartransplantatie. Zo kunt u haaruitval bestrijden, kunt u mooie wenkbrauwen terugkrijgen mocht u deze in het verleden vaak hebben geëpileerd en is het mogelijk om er volwassener uit te zien met een volle baard.

Global Hair biedt daarom de oplossing voor iedereen met haarverlies of vergelijkbare haarproblemen. Door gebruik te maken van de FUE methode kan men in Belgische en Turkse haarklinieken zorgen voor een natuurlijk resultaat. Door een dergelijke FUE haartransplantatie techniek toe te laten passen door een erkend haarchirurg uit Turkije of België zorgt u voor een blijvend effect. Een consult van Globalhair.nl kan u meer vertellen over het proces en de kosten voor zo’n haarbehandeling.

Turkse haartransplantatie

Een Turkse haartransplantatie is erg belangrijk als u uw kaalheid wilt bevechten. De FUE methode kan gezonde haarfollikels transplanteren als grafts die opnieuw beginnen te groeien op kaal wordende plekken. Een haarkliniek in Turkije kan op die wijze haaruitval elimineren, een nieuwe baard groeien en wenkbrauwen groter maken zonder blijvend letsel achter te laten wat bijvoorbeeld de FUT techniek wel doet. Wilt u dus een Turkse haarimplantatie van een haarspecialist in Turkije? Dan kan Global Hair u verder helpen.

Belgische haarimplantatie

Wenst u liever een Belgische haarimplantatie dan kunt u evenzeer terecht bij Globalhair.nl. Onze haarklinieken in België kunnen net zo goed hoofdhaar implanteren. Of u nu een baardharen wilt laten zetten of nieuwe wenkbrauwharen u kunt bij Global Hair hiervoor terecht. Een consult in Nederland kan u op weg helpen met het maken van een passende beslissing. Op de site kunt u meer lezen over wat haartransplantatie in België op het gebied van de FUE methode voor u kan betekenen.