LED verstraler voor outdoor

, , Comments Off on LED verstraler voor outdoor

Ben jij iemand die echt van het buitenleven houdt? Leef jij voor de natuur en ben je het liefst zo vaak mogelijk in de bossen of op de hei? Dan weet ook jij hoe donker het in de echte natuur kan worden. Heel leuk natuurlijk, maar als je een keer aan de slag moet in het donker dan gaat dat moeilijk zonder goede verlichting.

Zodra je gaat kijken naar de opties kom je er achter dat er heel veel mogelijkheden zijn. Toch zijn lang niet alle opties even goed. Maak jij gebruik van een generator voor je energie, dan is een halogeenlamp lang niet altijd even handig. Voor echt goed veel licht moet je een LED verstraler kopen.

 

LED verstraler of normale verstraler?

 

Op het gebied van verstralers zijn er halogeenlampen, normale lampen en LED lampen. Normale lampen vallen al snel af omdat deze veel minder licht produceren dan de andere twee opties, en dus niet geschikt zijn voor buitengebruik. Halogeenlampen zijn al iets beter. Ze branden fel en zijn relatief compact. Ze gaan echter niet heel lang mee met een maximale brandtijd van 2000 uur. Ook verbruiken ze redelijk veel stroom, iets dat een luxe is als je veel outdoor werkt.

Een LED verstraler heeft LED lampen. Deze goedkope led lampen zijn zeer energie efficiënt en verbruiken dan ook veel minder energie. Waar een halogeenlamp gemakkelijk 130 kwh kan verbruiken blijft het bij een LED verstraler vaak bij 10-30 kwh. Natuurlijk zijn er ook LED lampen die werken op een hoger vermogen, maar die produceren dan ook veel meer licht.

 

LED verstraler in de natuur

 

In de natuur moet je rekening houden met de omgeving. Als je na een lange periode van droogte iets wilt verlichten, heb je met normale lampen natuurlijk de kans op brand. Om dit brandgevaar zo veel mogelijk tegen te gaan kan je het beste LED verlichting gebruiken. Deze verlichting wordt namelijk niet warm waardoor brand eigenlijk uitgesloten kan worden. Let hierbij natuurlijk wel op de manier waarop de generator is aangesloten. Deze moet natuurlijk wel veilig functioneren.

https://www.leds-depot.be/