OOVA
Image default
Health

Lovehandles wegwerken

Er is een grote kans dat jij als vrouw last hebt van zogenoemde ‘lovehandles’. Hiermee bedoelen we de vetrollen als het ware boven de broek uitsteken. Veel vrouwen ervaren lovehandles als een vervelend verschijnsel omdat lovehandles bij het dragen van strakke kleding of zwemkleding zichtbaar zijn. Spierentraining.nl biedt echter een oplossing om lovehandles weg te werken.

Spierentraining.nl

Op de website Spierentraining.nl staan oplossingen om voorgoed van je lovehandles af te komen. Het ontstaan van overtollige vet boven de heupen komt vooral door een overschot aan koolhydraten waardoor je lichaam meer vet aanmaakt. Spierentraining.nl helpt je met het wegwerken van lovehandles door voedingsadvies en oefeningen voor je beschikbaar te stellen. De gedraaide crunch, de V-up, de Sit up en de Pulse up zijn goede oefeningen voor thuis om je lovehandles aan te pakken.   

Binnen 2 maanden van je lovehandles af?

Bovenstaande oefeningen gecombineerd met gezondere voeding zorgen op korte termijn voor resultaat. Je bepaalt uiteraard zelf hoe snel jouw proces verloopt. Als je wilt weten hoe vaak je een oefening moet doen kun je op de website het buikspieroefeningen schema bekijken. Als je dit schema volgt zal je snel en blijvend resultaat ervaren en loop jij binnenkort rond met een strakke en platte buik. Ga naar https://www.spierentraining.nl/lovehandles-wegwerken/ voor een overzicht van alle oefeningen en gezonde recepten en werk je lovehandles voorgoed weg!

https://www.spierentraining.nl/lovehandles-wegwerken/