OOVA
Image default
Health

Mantelzorgwoning kopen: Een zorgchalet dat helemaal bij je past!

Een mantelzorgwoning kopen of een zorgchalet is de ideale oplossing om mogelijke zorgvragende ouders langer in dicht bij je in de buurt te houden. Ben je geïnteresseerd en wil je een zorgchalet kopen bij Mantelzorg Wernsen? Dan is dat zo geregeld.

Mantelzorgwoning kopen bij Mantelzorg Wernsen

Een mantelzorgwoning kopen bij Mantelzorg Wernsen is heel gemakkelijk. Via de website van Mantelzorg Wernsen kun je contact opnemen met het bedrijf via de knop ‘contact’ rechtsboven in de balk. Hier vul je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel je bericht in en dan wordt zo snel mogelijk contact met je gemaakt.

Verder kan je ook telefonisch contact met ze opnemen door vrijblijvend het telefoonnummer te bellen die staat vermeld op de website. Deze is ook te vinden bij het kopje ‘contact’.

Ook zou het heel interessant zijn om een offerte aan te vragen via de website. Hier vul je ook weer je eigen gegevens in, eventueel waar je de zorgchalet zou willen bouwen en je wensen. Door de vragen zo volledig mogelijk in te vullen, kunnen ze sneller een mooi aanbod geven. Maak het zo groot als je zelf wilt en dan krijg je vervolgens de offerte opgestuurd naar je e-mailadres.

Handig om te weten over een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen

Een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen is ideaal dit komt door wanneer je deze op je eigen terrein wilt laten plaatsen, er helemaal geen vergunning nodig is voor de zorgchalet. Dit komt omdat dit dan te vergelijken is met bijvoorbeeld een tuinhuis of garage. Mocht er wel een vergunning nodig zijn, dan regelt Mantelzorg Wernsen dit helemaal voor je. Als extraatje geeft Mantelzorg Wernsen maar liefst tien jaar garantie op de elementaire draagconstructie van je zorgchalet. Hierdoor kan je rekening houden met weinig onderhoud een mooi ambachtelijk gebouw. Door deze voordelen kan Mantelzorg Wernsen blij zeggen dat 100 procent van de klanten Mantelzorg Wernsen aanbeveelt bij anderen.

Als je meer informatie wilt of benieuwd bent naar andere mogelijkheden bij een mantelzorgwoning kopen, kan je altijd bij ze langs gaan. Ook kan je een kijkje nemen op de website: www.mantelzorg-wernsen.nl .