OOVA
Image default
Health

Op zoek naar een mediator in Maastricht?

Wij kunnen jullie daar bij helpen, wij hebben mediators in Maastricht die jou kunnen helpen. Onze mediators zijn vooral actief in zaken zoals scheidingsmediation, herziening ouderschapsplan en conflictbemiddeling in Maastricht. Wij kunnen garanderen dat onze mediators, die werkzaam zijn in Maastricht en omgeving, jullie kunnen helpen om resultaat te boeken bij jullie conflict, zonder dat er te veel tijd verloren gaat aan discussiëren en argumenteren. Onze mediators zijn erop getraind om conflicten van mensen in de regio Maastricht zo diplomatiek op te lossen, zodat alle partijen achteraf zo tevreden mogelijk zijn. Inmiddels hebben we mediators die al meer dan 10 jaar werkzaam zijn in Maastricht, die helpen met het oplossen van conflicten en het soepel laten verlopen van scheidingen. Laat ons jou helpen bij jouw conflict.

Mediator voor scheidingsmediation in Maastricht

Onze mediators begrijpen heel goed dat scheidingen vooral vervelend zijn, omdat er zoveel te regelen is, terwijl beide partijen hun hoofd er niet naar staat. In Maastricht hebben onze mediators al veel scheidingen zo soepel mogelijk laten verlopen, met compromissen die beide partijen de beste mogelijkheden gaven. Onze mediators hebben bij scheidingen in Maastricht als hoofddoel de scheiding voor de kinderen zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, zodat zij later geen problemen krijgen. Onze mediators zullen betrokken zijn bij regeling van woonruimte, zorgverdeling, alimentatie en financiën om zo veel mogelijk zorgen van jullie schouders af te halen.

Mediator voor herziening ouderschapsplan in Maastricht

In Maastricht hebben onze mediators ook vaak geholpen bij het herzien van het ouderschapsplan. Dan is de scheiding al een tijdje achter de rug en hebben jullie de kans gehad om het ouderschapsplan uit te proberen in het echt. Vaak leek op papier het een goed plan die in de praktijk haken en ogen bleek te hebben. Het komt vaak voor in Maastricht dat het ouderschapsplan toch niet goed blijkt te zijn, en dat het herzien moet worden, daar kunnen onze mediators wederom mee helpen. Door gebruik te maken van jullie feedback zullen onze mediator en jullie op een nieuw ouderschapsplan komen die beter is voor beide partijen. Meer informatie >>

 

Related Posts

Sportdrank

Het verschil tussen overspannen zijn en een burn-out hebben

Op zoek naar een lamelparket?