OOVA
Image default
Health

Over All Dent

Wat moet je over All Dent weten? Dat wij de beste in de service zijn uiteraard! All Dent is een familiebedrijf die door Herm Slagmoolen is opgericht in 2002. Inmiddels is dat alweer 16 jaar geleden, All Dent is de kinderschoenen aan het uitgroeien! Bij All Dent heeft de focus bij de service gelegen, we zorgen ervoor dat we kwaliteit leveren, onze technische dienst die heel sterk is zorgt voor onderhoud en het verhelpen van problemen van onze klanten. Iets wat All Dent uniek maakt is het feit dat we slechts 16 jaar bestaan, maar nu al een speler van formaat zijn op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Wat moet je hiervan meenemen? Dat All Dent dé partner is om je toe te richten voor het inrichten van jouw mondzorgpraktijk!

Een paar dingen over Herm Slagmoolen van All Dent

Herm Slagmoolen was altijd positief over All Dent (logisch natuurlijk, het is zijn eigen opgerichte bedrijf). Hij vindt dat All Dent de beste in service is, dat is wat All Dent wil zijn en waar we ons best voor doen. Bij onze werkwijze kan je terugzien dat we een familiebedrijf zijn, omdat we ons betrokken voelen bij de klant en de drijfveer juist de goede relatie met de klant is, en niet de omzet. Natuurlijk is het leuk om winst te maken, maar dat is niet de eerste prioriteit van All Dent. Een ander groot voordeel van All Dent is hoe snel en flexibel we zijn, aldus Slagmoolen. Ons professioneel technisch serviceteam wordt digitaal aangestuurd, wat ertoe leidt dat we bij mogelijke problemen super snel bij je zijn. All Dent weet als geen ander dat het van uiterst belang is om snel met het werk door te kunnen gaan.

Kies voor All Dent

Kies voor All Dent omdat we een passie hebben voor tandheelkundige praktijkinrichting, en jou graag willen helpen jouw praktijk in te richten, of het nou opnieuw is of juist een hele nieuwe praktijk! Benieuwd naar hoe All Dent jou kan helpen? Neem een kijkje op onze website! Neem contact met ons op!

 

 

Related Posts

De ontwikkeling van ons gebit

De allerbeste schuifpuien vindt u bij Schipper Ede!

Satijnen kussensloop met anti-allergene werking