OOVA
Image default
Health

Overal ontvangst

Satelliet televisie kennen de meesten onder ons van vroeger. Met de komst van de digitale televisie zie je de meeste schotels verdwijnen en iedereen stapt massaal over naar digitale televisie. Echter af en toe zie je nog een aantal flats met overal aan ieder balkon een schotel hangen. En dit is niet voor niets. Met schotel televisie kan je vaak meer zenders ontvangen en dit geld dus voornamelijk voor het buitenland. Zo kunnen deze mensen nog televisie kijken uit het land van herkomst. Maar schotel televisie is niet alleen weg gelegd voor hen die buitenlandse zenders willen kijken. Het is ook ideaal voor onderweg, aan de camper, caravan of boot. Zo kun je altijd en overal televisie en internet ontvangen ook al ben je niet verbonden met het digitale netwerk.

Naast het feit dat je vrijwel overal internet en televisie kan ontvangen is het vaak ook nog van goede kwaliteit. Zo ontvang je heel goed beeld en geluidskwaliteit, een groot zenderaanbod en vaak lagere maandlasten dan wanneer je op kabeltelevisie zit. Bij digitale televisie via de satelliet wordt het televisiesignaal door een satelliet verbondenen opgevangen door een schotelset. Deze schotel stuurt het signaal door naar de decoder die het signaal weer omzet in een signaal waar de televisie mee overweg kan. Het grote voordeel van digitale televisie via de satelliet is het zeer grote zenderaanbod, zoals gezegd. Er worden veel satellieten gebruikt voor televisie-uitzendingen en zolang de schotel in de goede richting staat en u over de juiste apparatuur en abonnementen beschikt zijn de mogelijkheden echt gigantisch.

Een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet voor satelliet televisie:

–       Ideaal voor zowel thuis als op vakantie.

–       Perfect beeld en geluid, full HD en dolby digital 5.1

–       Het allergrootste aanbod in HD zenders

–       Alle publieke, commerciele en regionale Nederlandse zenders

–       Ongekend groot aanbod in vrij te ontvangen zenders (uit geheel Europa)

–       Overal in Europa ontvangst van Nederlandse zenders

–       Programma’s opnemen en tegelijk een andere zender bekijken

–       Een complete schotelset is al beschikbaar vanaf 99 euro!

Al met al is het dus heel erg voordelig om een schotel aan te schaffen zo kunt u tv op de boot kijken, maar ook tv op de camping of onderweg kijken.

http://www.deschotelshop.nl/