OOVA
Image default
Health

Salland Zorgverzekeringen, regionaal sterk

Een collectieve zorgverzekering via uw werkgever biedt voordelen. U komt bijvoorbeeld in aanmerking voor een korting op de premie en op interessante producten en diensten. Wat de premie voor de basisverzekering betreft: die is voor iedereen gelijk. De kortingen gelden voor de tandarts- en aanvullende verzekeringen. De vergoedingen zijn ruim en de voorwaarden helder. Pluspunt is verder dat eventuele partner en kinderen ook gebruik kunnen maken van de collectiviteitskorting. Salland werkt samen met 90% van de zorgverlenende instanties in de regio. Salland Zorgverzekeringen staat voor zorgzaamheid. De medewerkers zijn echt thuis in de regio en voor u bereikbaar op ieder moment.

Tandartsverzekering los afsluiten

Dit zijn de drie tandartsverzekeringen die Salland in haar pakket heeft:

  • TandExtra;
  • TandPlus;
  • TandTop.

De maandelijkse premiebedragen verschillen, net als de maximum vergoeding. Alle details leest u op de website van Salland Zorgverzekeringen. De volledige voorwaarden zijn ook online gezet.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd. Heeft u bijvoorbeeld TandTop en uw echtgenoot TandExtra, dan geldt voor de kinderen TandTop. Kinderen vallen namelijk onder de verzekering van de ouders die de ruimste vergoedingen kent.

Voor persoonlijk advies bent u welkom op het kantoor van Salland aan de Munsterstraat 7 in Deventer. Advies op maat via de telefoon of mail is ook mogelijk. Het nummer om te bellen is (0570) 68 74 70. U krijgt dan iemand van het ZorgAdvies-lijn-team te spreken.

De medewerkers doen er alles aan om u de zorg te geven die u nodig heeft. Bent u niet of nog niet bij Salland verzekerd? Deze dienstverlening is er ook voor u als u woont in Gelderland of Overijssel. Het Salland mailadres is info @ salland. nl. Tot slot is er de mogelijkheid om het online contactformulier in te vullen. Uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

  

https://www.salland.nl/