OOVA
Image default
Health

Satijnen kussensloop met anti-allergene werking

Anti-allergie kussensloop bestellen voor uw salon

Wilt u een satijnen anti-allergie kussensloop bestellen om aan te bieden in uw kapsalon, wellness center of schoonheidssalon? Plaats dan nu uw bestelling in de webshop van Beauty Pillow. Alle zakelijke afnemers met een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen eenvoudig bij ons bestellen. Voor de eerste afname is het minimum aantal twintig stuks en onze winkeladviesprijs is €23,95. U kiest uit de mooiste hedendaagse kleuren, die passen in iedere slaapkamer. Vindt u dat uw klanten deze luxe verdienen? Word dan vandaag nog reseller en maak direct uw account aan.

Satijnen kussenovertrek verkopen

Denkt u erover een satijnen kussensloop te gaan verkopen, meld u dan aan als reseller bij Beauty Pillow. Onze hoezen zijn vervaardigd van hoogwaardig polyester en de keuze aan trendy kleuren is groot. De positieve effecten op huid en haar zijn direct merkbaar en het onderhoud is zeer eenvoudig. Ook geeft het satijn de slaapkamer een chique uitstraling. Bovendien vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om “mooi te slapen”, dus is het prijskaartje zeer aantrekkelijk. Op de website kunt u zich eenvoudig aanmelden en heeft u vragen, neem dan gerust even contact op via info@beautypillow.nl.

Satijnen kussensloop bestellen voor beauty professionals

Als u werkzaam bent in de wereld van hair & beauty dan is het satijnen kussensloop van Beauty Pillow een absolute must. Uw klanten profiteren van enorm veel voordelen, want de pluspunten zijn legio. Zo is het satijn anti-allergeen en werkt het uitstekend tegen huisstofmijt. Ook bestrijdt het acné en verfijnt het onzuiverheden. Door de verkoelende werking van de stof kalmeert een te vurige huid, terwijl ook de werking van huid- en haarproducten wordt geïntensifieerd. Laat uw klanten snel genieten van een stralende huid en prachtig haar, en bestel uw set vandaag nog.