Warom voor E27 LED Lampen kiezen

, , Comments Off on Warom voor E27 LED Lampen kiezen

Er zijn volop redenen om te kiezen voor LED lampen. Er is een ruime keuze aan LED lampen in verschillende soorten en maten, en ook voor diverse toepassingen. Als je nog niet helemaal bent overtuigd van de meerwaarde van een goede LED lamp moet je deze top vijf meteen lezen!

 

1.   E27 LED past in elk huis

De E27 LED fitting is de standaard grote fitting die we allemaal kennen. Deze LED lampen werken op 230V, je kunt ze meteen in gebruik nemen.

 

2.   LED lampen besparen energie

Een E27 LED lamp van 16 Watt kan een normale lamp van 120 Watt vervangen. Dit bespaart enorm veel energie, en dat zul je merken aan jouw energierekening!

 

3.   Licht, geen hitte

Een LED lamp wordt lang niet zo warm als een ouderwetse lamp, daarmee zijn ze niet alleen zuinig maar ook zeer veilig!

 

4.   Kies voor kleur

Je kunt E27 LED lampen kopen met verschillen kleurtemperaturen, van warm en zacht tot koel en hard licht. Voor een gezellige huiskamer of zakelijk op kantoor.

 

5.   Ook om te dimmen

Een aantal E27 LED lampen zijn dimbaar, dat is niet altijd zo dus kijk goed naar de beschrijving van de lamp in de winkel.

 

Dit zijn slechts vijf redenen om voor E27 LED lampen te kiezen. Naast deze voordelen mag je de kosten ook zeker niet vergeten. Hoewel de aanschafprijs wat hoger ligt gaan E27 LED lampen veel langer mee dan andere lampen, daarnaast verbruiken ze ook veel minder energie. Daarmee ben je uiteindelijk nog goedkoper uit.

http://www.leds-depot.be/