OOVA
Image default
Offers

Zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Vind jij het belangrijk om helemaal zelf te kunnen bepalen naar welke zorgverlener je gaat? Dan kun je kiezen voor een zorgverzekeraar die vrije zorgkeuze biedt. ZorgDirect is zo’n zorgverzekeraar. Bij ons kun je altijd rekenen op een vergoeding van je zorgkosten, door welke zorgaanbieder jij je ook laat behandelen. Wat we wel belangrijk vinden, is dat de zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. We willen natuurlijk dat je echt goede zorg ontvangt. Met de Zorgzoeker op onze website kun je betrouwbare zorgverleners vinden in jouw omgeving.

Natura of restitutiepolis

De reden dat je bij ZorgDirect een vrije zorgkeuze hebt, is omdat onze basisverzekering een restitutiepolis is. Wij hebben een contract afgesloten met verschillende zorginstanties waarvan je gebruik kunt maken, maar je zit niet specifiek vast aan deze zorgaanbieders. Ook als je een zorgverlener kiest waarmee wij geen contract hebben afgesloten, kunnen de zorgkosten vergoed worden. Bij een naturapolis is dit niet het geval. Je krijgt dan alleen een volledige vergoeding van de zorg die je ontvangt van een gecontracteerde zorgverlener. Om deze reden is de keuze tussen een natura of restitutiepolis vaak snel gemaakt.

Andere voordelen van ZorgDirect

ZorgDirect biedt als zorgverzekeraar nog meer fijne voordelen. Zo heb je bij ons een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Je kunt je zorgverzekering dus op maat samenstellen, zodat deze helemaal past bij jouw behoefte aan zorg. Daarbij kun je bij ZorgDirect een hoop zaken zelf regelen, zodat je niet steeds afhankelijk bent van onze klantenservice. Zo kun je via onze app zelf je declaraties indienen. Natuurlijk vinden wij het ook helemaal niet erg om je te helpen of je vragen te beantwoorden. Hiervoor kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen, of een bericht sturen via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl/